fbpx

Drönarbesiktning

Vi hjälper dig att identifiera eventuella fel och skador genom en drönarbesiktning.

Dags att göra en drönarbesiktning?

Behöver du en snabb, säker och kostnadseffektiv metod för att inspektera svårtillgängliga eller högt belägna objekt? Med drönarbesiktning från Besiktagruppen får du en modern och pålitlig lösning som sparar både tid och pengar. Våra drönare är utrustade med avancerade kameror och sensorer, vilket möjliggör detaljerade inspektioner av allt från kraftledningar och vattentorn till fasader och tak.

Genom att använda drönarteknik minimerar vi risken för arbetsplatsolyckor och reducerar behovet av kostsamma ställningsbyggen eller kranar. Låt oss hjälpa dig att säkerställa att dina anläggningar är i toppskick med vår innovativa drönarbesiktning.

illustration av checklista inför besiktning

Detta ingår i vår drönarbesiktning:

Varför ska jag välja Besiktagruppen?

Vi är verksamma i hela Sverige

Behöver du hjälp med drönarbesiktning? Våra certifierade besiktningsmän hjälper privatpersoner och företag över hela landet. Oavsett var du befinner dig, kan du lita på oss för professionella besiktningar och högkvalitativ service.

karta över vart besiktagruppen är verksamma

Vanliga användningsområden för inspektion med drönare

Vanliga frågor och svar

Drönarbesiktning är en metod för att utföra inspektioner av olika typer av objekt och områden med hjälp av drönare utrustade med avancerade kameror och sensorer. Drönarna flygs över området för att samla in data och bilder som sedan analyseras för att identifiera eventuella problem eller brister.

Drönarbesiktning kan användas för att inspektera en mängd olika objekt och platser, inklusive kraftledningar, byggnader, vindkraftverk, broar, tunnlar, jordbruksmark och mycket mer.

Ja, drönarbesiktning är säker eftersom den minimerar risken för arbetsplatsolyckor och andra faror för personalen. Drönare kan nå platser som är svåra eller farliga för människor att nå.

Drönarbesiktning är snabbare, mer kostnadseffektiv och ger oftast mer detaljerade inspektionsresultat än traditionella metoder som kräver manuell inspektion eller användning av ställningar eller skyliftar.

Med hjälp av drönarbesiktning kan man upptäcka en rad olika problem och brister, inklusive sprickor, slitage, rost, isolationsfel, vattenläckage, vegetationskontroll och mycket mer.

Drönarbesiktning kan tillämpas inom en mängd olika branscher och sektorer, inklusive energi, bygg och fastighetsutveckling, infrastruktur, miljöövervakning, jordbruk och många fler.

Efter att besiktningen är slutförd får du en omfattande rapport som inkluderar högupplösta bilder, videor och en detaljerad bedömning av objektets skick. Denna information levereras digitalt för din bekvämlighet.

Ja, våra drönaroperatörer är certifierade och överensstämmer med alla lagar och förordningar som gäller användningen av drönare för kommersiella ändamål. Vi säkerställer att alla inspektioner utförs i enlighet med gällande lagstiftning och säkerhetskrav.

Vi erbjuder garantier för våra tjänster för att säkerställa att du är nöjd med resultaten. Garantin kan täcka allt från batteriproblem till tekniska fel och transporthaverier.

Ja, drönarbesiktning är en effektiv metod för att inspektera solcellspaneler. Genom att använda avancerade kameror och sensorer kan drönare flygas över solcellsanläggningar för att identifiera eventuella skador, defekter eller andra problem som kan påverka solcellernas prestanda.

För att boka en drönarbesiktning eller för att få mer information, kontakta oss genom telefon, e-post eller fyll i vårt kontaktformulär på webbplatsen. Vårt team finns redo att hjälpa dig med alla dina behov gällande drönarbesiktning.

Om du överväger en drönarbesiktning eller har frågor eller funderingar om vår tjänst, är du alltid välkommen att fylla i formuläret nedan, eller ring oss på 010-2115001

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att ta in prisuppgifter för drönarbesiktning eller ring oss på 010-2115001