Vår verksamhet

  • Vi är din parter inom alla typer av

  • Fastighetsbesiktningar

  • Slutbesiktning

  • Överlåtelsebesiktning 

  • Besiktning utav bostadsrätt

  • Husbesiktning


husbesiktning besiktning hus Besikta hus besiktningsman överlåtelsebesiktning   besiktning bostadsrätt besiktningsman hus Slutbesiktning hus husbesiktning laholm husbesiktning skåne besiktning nyköping

Fastighetsbesiktning

På Besiktagruppen hjälper vi privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att kvalitetssäkra sina fastigheter och renoveringar från start till slut. Bibehåll kontrollen över ditt boende eller din renovering och låt oss hjälpa dig att säkerställa att allt sköts korrekt. Vi är specialister på dränering, tak samt konstruktion.

Badrums besiktning, slutbesiktning hus husbesiktning

Badrumsbesiktning

Vi är ett ledande besiktningsföretag med goda kunskaper inom våtrum, vi eftersträvar att ge god och effektiv service. Vi arbetar mot den privata marknaden samt mot BRF. Har ni frågor eller funderingar så kan ni höra av er via telefon eller mail. Vi besiktigar ditt nya eller befintliga badrum så att du kan känna dig trygg med att det är kvalitetssäkrat och redo att användas.

Juridisk rådgivning

Juridiska dilemman kan vara en oundviklig del av en byggprocess, men kan vara svåra att ta sig igenom på egen hand. Frågorna är många och agerar man fel kan konsekvenserna bli stora. Vill du ställa en fråga, få vägledning i en klurig situation eller anlita oss som ombud? Hos oss får du ett personligt bemötande, stort engagemang och expertkunskap som kan bli avgörande för utgången i ärendet.